Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μνήμες από το πενταπλό φονικό στο Αγρίνιο που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Οι μνήμες από το μακελειό που είχε γίνει στα Καλύβια Αγρινίου το 2006 είναι ακόμα νωπές, αφού οι δολοφονίες των πέντε κυνηγών είχαν συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο!
 
Πέντε κυνηγοί συγγενείς μεταξύ τους έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες ενός κτηνοτρόφου και του πατέρα του!

Το 2008 οι δυο δράστες καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης πέντε φορές ισόβια!
Σήμερα, η νέα αίτηση πρόωρης αποφυλάκισης του 80χρονου δράστη προκαλεί… Εκείνος επικαλείται λόγους υγείας και προχωρημένης ηλικίας!

Τόσο ο ίδιος όσο και ο 44χρονος γιος του βρίσκονται φυλακισμένοι στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου τα τελευταία 4 χρόνια!

Από το 2008 που καταδικάστηκαν ο 80χρονος έχει κάνει 2 αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν! 

Στις 25 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν ακριβώς 6 χρόνια από εκείνο το μοιραίο βράδυ…

Το χρονικό του εγκλήματος

Στις 4 το απόγευμα εκείνου του μοιραίου Σαββάτου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Ηλίας Πίπας, ο Βασίλης Νικολόπουλος, ο Λάμπρος Αντρέσσας και ο Αλέξης Νικολόπουλος ξεκίνησαν από τα Καλύβια Αγρινίου για να πάνε για κυνήγι! Κανείς τους όμως, δεν περίμενε την τραγική συνέχεια!
Το απόγευμα, προτού νυχτώσει, ο πατέρας του μικρότερου της παρέας, του 17χρονου Αλέξη Νικολόπουλου λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον γιό του.
«Το μόνο που άκουσε ο πατέρας του ήταν μια βοή! Δεν πρόλαβε να ακούσει τίποτε άλλο. Αυτό του κίνησε την περιέργεια και τον ξαναπήρε αλλά το παιδί δεν το σήκωσε!», είπε συγγενείς του αδικοχαμένου Αλέξη.
Ο άτυχος πατέρας του 17χρονου, μετά από το περίεργο τηλεφώνημα και ενώ είδε ότι καθυστερούν να γυρίσουν αποφάσισε να πάει να τους βρει.
Αντί όμως, να βρει τους κυνηγούς βρήκε σοκαρισμένος ένα ένα τα πτώματά τους! Ανάμεσα στις καλαμιές και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους είδε να κείτονται τα άψυχα σώματά τους!
Καθώς προχώρησε 100 μέτρα μακριά βρήκε τελευταίο τον γιό του, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει από τη μανία του δολοφόνου για να ειδοποιήσει τον πατέρα του… αλλά φαίνεται ότι δεν πρόλαβε…
Μετά από εκτενής έρευνα των αρχών μεταφέρθηκε στην ασφάλεια και τελικά ομολογεί το έγκλημα ο 44χρονος σήμερα κτηνοτρόφος!
Όπως είπε στους αστυνομικούς: «Τους σκότωσα γιατί μου πατούσαν τα τριφύλλια και τρόμαζαν τα πρόβατα
Δικογραφία όμως σχηματίστηκε και για τον πατέρα του για άμεση συνέργεια στις ανθρωποκτονίες, καθώς φέρεται ότι αυτός προέτρεψε τον γιό του να πυροβολήσει και να αφαιρέσει πέντε ζωές!

Το φονικό είχε κι άλλες απώλειες! Όταν τον Μάρτιο του 2010 το πανελλήνιο συγκλονίστηκε με την αυτοκτονία της μητέρας και της αδερφής του 17χρονου Αλέξη Νικολόπουλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...